#OMWTTT – Lars Sørensen: showbizhuwelijken en tieten van graniet

In een flits zie ik mezelf aan haar arm voor het altaar. Zij in het wit, met sluier, en op haar arm één van haar kleinkinderen. “Dan mag u nu de bruid kussen” hoor ik de ambtenaar zeggen en voor ik het weet verdwijn ik tussen haar lippen.
Het is zondagochtend als ik badend in het zweet wakker wordt. Vandaag is het zo ver. Vandaag zing ik voor Conny Breukhoven. De vrouw die, toen ze nog gewoon Vanessa heette en haar eigen borsten had, menig puber tot zijn eerste gebodsoverschreidende handelingen aanzette.

Elke zondag heb ik het genoegen om op Radio 2 een liedje te maken voor én over een ‘BN’er. Deze zondag ging het Conny zijn. Als aanstormend BN’er realiseer ik me dat naast talent ook een ‘bekende vrouw’ een goede jumpstart voor mijn carriere zou kunnen zijn! En waarom dan niet Conny? Een rasblondine. Een artiest. Een glamourlady pur sang. Een dame met het lijf van Yolanthe, de lippen van Pamela en stem van Katja.

Gewapend met stemsnoepjes en de grootste Swarovski, die ik betalen kon van mijn Glamour.blog.nl voorschot, toog ik naar Hilversum. Ik installeer me in studio 32 voor een lekker potje research. Het moet vandaag perfect gaan, wil ik haar zo gek krijgen bedenk ik me. Het lied improviseren we ter plekke, maar het is wel fijn om iets meer over Conny te weten, dan dat ze de ex van FreeRecordshop founder Hans Breukhoven is.

Maf hoe dat eigenlijk werkt in showbizland. Zeker als vrouw blijf je toch altijd de ‘ex van’. En waarom dan eigenlijk van je laatste ex? Conny blijft ten slotte ook de ex van haar andere drie mannen. En wat eigenlijk als jij bekender bent, of was, dan je ex? Gaan we Babette van Veen vanaf vandaag kennen als Babette de ex van Bas? Of gaat het niet op als de man in kwestie in de afgelopen 25 jaar niets van betekenis heeft gedaan?

Zouden al die BN’ers daar nu ook rekening mee houden bij het selecteren van hun partners? Stel Wes & Yo gaan scheiden, als Wesley bijvoorbeeld niet meer kan voetballen. Of kaal wordt. Zou Yolanthe dan door het leven gaan als de ‘ex van’ Plop of Wesley als ‘de Ex van de Ex’ van Jan?

De deur zwaait open, daar staat ze. Iedereen kijkt om. Het licht in hal achter haar maakt haar verschijning sprookjesachtig. Alsof ze zweeft maakt ze een rondje door de studio op haar Christian Louboutin stiletto’s. Ze geeft me een hand en kijkt me even heel speels aan tussen haar blonde lokken door. Ik ben verkocht. Niks geen kritische Breukhoven Bash vandaag, weg plannen voor een cynische botoxrap, ik ben verliefd.

De hele uitzending wisselen we spannende blikken en maakt ze teasende opmerkingen. “Als ik van iemand hou wil ik de hele tijd wel de liefde bedrijven” zegt ze tegen Jeanne terwijl ze me uitdagend aankijkt.

Ik vraag haar naar haar levensmotto. “Nu is nu..” antwoord ze plagend. Ik stap achter de microfoon en zing als of mijn leven er vanaf hangt. Ze kijkt lief, soms lacht ze, van oor tot oor… De laatste noot, langzaam haal ik het doosje uit mijn achterzak en maak het achter mijn rug open. Ze komt op me afgelopen en omhelst me. Haar tieten zijn als graniet, stevig houdt ze me vast, ik krijg geen adem… dan kijkt ze me zwoel aan en zegt “bedankt heel mooi, nu moet ik naar mijn kleinkinderen..” Ik slik, knik en zeg iets als: “tot dag ja”. Weg is ze.

Wat een wijf…

Lars Sørensen

Lars Sørensen. Presentator & performer en al bijna 30 jaar aanstormend talent. Lars dicht, schrijft, acteert en zingt. Dat doet hij op Radio2, BNR nieuwsradio en dagelijks live commercieel in uitverkochte zalen voor bedrijven door het hele land. Je moet haast wel uit een ei komen wil je de creatieve diversiteit van deze Noorse hunk tot nu toe gemist hebben. In dat geval mag je dit blog dankbaar zijn dat ze hem als columnist exclusief wisten te strikken voor glamour.blog.nl. Lars schrijft vrijelijk associatief over zijn leven als bijna bekende Nederlander. Dat met veel fantasie, humor en een flinke dosis zelfspot. Als hij geen column’s schrijft voor Glamour.blog.nl drinkt hij champagne met knappe rijke vrouwen, laat hij zich fotograferen met adoptie kindjes of zet hij zich in voor chimpansees in nood. Lees alle columns van Lars voor Glamourblog hier.

www.larssorensen.nl
www.theaterbrigade.nl

Lees ook:Conny laat beslag leggen op huis Hans Breukhoven
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Stiften, tijgerprint en rimpelbillen
Lees ook:Constanza Breukhoven niet de bak in!
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Bloed, zweet & verstandkiezen
Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder

1 Reacties // Reageer

One thought on “#OMWTTT – Lars Sørensen: showbizhuwelijken en tieten van graniet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>