#OMWTTT – Lars Sørensen: Rosbeefcolberts & Ugg strings

Twee zwarte kaartjes met gouden letters. De garantie voor een avond vol dampende luxe, gratis champagne, glamour en the rich and famous. “Miljonair Fair VIP night here i come!” Tijdens de uitzending van vrijdag krijg ik ze van een collega. Uiteraard blijf ik cool. Wel gaat er direct van alles door me heen. What to wear? What to drive? Ik kan daar toch niet in mijn H&M pak verschijnen in een geleende Volvo 240?

The Miljonair Fair is het event waar iedereen laat zien hoe goed ze het zouden willen hebben of ooit hebben gehad. Een RAI vol met chique volk of mensen die pretenderen te zijn. Uiteindelijk hebben we volgens Quote natuurlijk maar 500 echt rijke stinkerds in Nederland. 500 man die alleen met hun wisselgeld de armoede op de hele planeet zouden kunnen bestrijden. Daar organiseer je natuurlijk geen beurs voor. Yves Gijrath zou wel gek zijn. Maar hij weet precies hoe het werkt. Nederland puilt namelijk uit van mensen die graag tegen de echte rijken aanschurken. Hillywood leeft voor heerlijk chique ons kent ons feestje, zeker na de afgelopen magere jaren. Want laten we eerlijk zijn, we zijn klaar met de crisis!

Ik verwelkom Thé Lau en Lange Frans. Zouden zij ook kaartjes hebben? Je vraagt het niet. Tijdens de uitzending hou ik mijn hoofd er bijna niet bij. Waar ga ik in de vrede nog een originele outfit vandaan halen? En een “hot ride”.  Lange Frans lijkt me zo’n man, die netjes in smoking verschijnt maar dan wel met een petje op en gouden ketting om. Een knuffelgangster, zijn signatuur. Hij hoeft zich waarschijnlijk ook geen seconde op te winden over zijn outfit omdat die gestoomd en gestreken een dag van te voren door de sponsor wordt aangeleverd. Compleet met lerenpet en Ugg-string.

Thé Lau lijkt me zo’n man waarvan het eigenlijk niet uitmaakt wat hij draagt en of hij komt omdat hij het postuur en voorkomen heeft van een parkeerassistent. Briljante kunstenaars zijn mooi van binnen…

Thuis vliegt de angst me naar de strot. Als een wilde ploeg ik door mijn kast op zoek naar ‘iets origineels’. Als ‘bijna’ BN’er moet je natuurlijk wel een entree maken, opvallen, headturner zijn. Op internet verzamel ik plaatjes van sterren en voor ik weet zit ik als een bezetene verse plakjes rosbief op een oud colbert te stikken. Lady Gaga doet dat vast niet zelf… dit gaat hem niet worden. Ik tik een smeekmail en sta op het punt die te versturen naar een bulk modehuizen en de Porsche importeur als ik mezelf verman. Dit is niet de manier en verre van Glamoreus.

Ze zouden om me moeten vechten. Volvo, Porsche, Tesla ze zouden me moeten smeken om hun wagens te rijden. “Meneer Sørensen zou u willen overwegen het hele jaar deze BMW X5 full-option bij alle evenementen voor de deur te arriveren?” of  “Lars, Hans hier zou je je voortaan alsjeblieft alleen nog exclusief in Ubbink Fashion willen vertonen in het openbaar?”

Hier een open uitnodiging, grijp je kans, Porsche, Volvo, BMW, Calvin, Hugo Boss, Marlies Dekkers, Rolex wees de eerste, ik sta open voor “an offer I can’t refuse” wel graag voor The VIP Night van donderdag aanstaande!

Lars Sørensen


Lars Sørensen. Presentator & performer en al bijna 30 jaar aanstormend talent. Lars dicht, schrijft, acteert en zingt. Dat doet hij op Radio2, BNR nieuwsradio en dagelijks live commercieel in uitverkochte zalen voor bedrijven door het hele land. Je moet haast wel uit een ei komen wil je de creatieve diversiteit van deze Noorse hunk tot nu toe gemist hebben. In dat geval mag je dit blog dankbaar zijn dat ze hem als columnist exclusief wisten te strikken voor glamour.blog.nl. Lars schrijft vrijelijk associatief over zijn leven als bijna bekende Nederlander. Dat met veel fantasie, humor en een flinke dosis zelfspot. Als hij geen column’s schrijft voor Glamour.blog.nl drinkt hij champagne met knappe rijke vrouwen, laat hij zich fotograferen met adoptie kindjes of zet hij zich in voor chimpansees in nood. Lees alle columns van Lars voor Glamourblog hier.

www.larssorensen.nl
www.theaterbrigade.nl

Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Bloed, zweet & verstandkiezen
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Stiften, tijgerprint en rimpelbillen
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Selfhelp-column voor ‘cribcrashers’ en ‘celebcashers’
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Golddigchickies & Botoxbimbo’s
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: showbizhuwelijken en tieten van graniet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>