#OMWTTT – Lars Sørensen: Selfhelp-column voor ‘cribcrashers’ en ‘celebcashers’

Als je denkt dat je de enige bent die cashed op je talent, ben je of naïef of heb je net met je broertje Popstars én The Voice of Holland gewonnen. Natuurlijk is het leven oneerlijk. Terwijl jij op straat staat te blowen onder schooltijd signeert Ali-B cd’s of knipt betaald een lintje door. Terwijl jij van je vriendin wat geld aftroggeld voor kekke nieuwe voetbalpatta’s, leegt Wesley waarschijnlijk nog een flesje Moët, voordat hij zich naast Yolanthe in de jacuzzi laat glijden.

Ik snap dan ook dat je baalt. Jij hebt de P. erin dat je zielig en talentloos bent. Jij bent waarschijnlijk zo dom dat je nog niet eens de schoonmaak van de wc’s van de studio van een talentenjacht zou kunnen worden toe vertrouwd, laat staan deelname aan zo’n talentenjacht. Hoe frustrerend moet het zijn als je enige kansen op een beetje exposure bestaan uit het gescrabbeld in beeld komen bij “opsporing verzocht” of het plaatsen van een kansloos anoniem filmpje op Dumpert waarin je het portiek van een 55+ flat opblaast? Maar kom op, het ouderlijk huis van Ben en Dean Saunders? Serieus? Pisnicht. Celebcasher! Cribcrasher! Kruimelpimp! Loucheloser!

Maak je zelf nou niet nog belachelijker dan nodig. Ga op zoek naar dat hele kleine beetje zelfrespect en zie in dat je verkeerd bezig bent. Artiesten hebben helemaal geen geld! Denk: Wanneer “kocht” je zelf voor het laatst een album?
Laat je zelf de Qoute 500 voorlezen. Verzamel dat hele kleine beetje lef in je lijf en ga voor het grote geld. Maak je zelf onsterfelijk en stort jezelf op de hekken en honden van de Brenninkmeijertjes, electrohack de de Nederlandsche Bank of ram-kraak Gassan Diamonds. Vergeet die bivak muts, bespaar je zelf de moeite van het jatten van een pantykousje van je zus. Full Exposure is onwijs 2011!!!

Denk Bonnie, denk Clyde, denk Dennis P, denk Godfather. Er is geen roem voor de anonieme cribcrasher op jacht naar een paar gouden muntjes of verzameling boerenbont. Bel SBS shownieuws, RTL boulevard en Reinout Oerlemans, zet het op twitter, facebook en hyves. Laat iedereen weten dat jij de kraak van de eeuw gaat zetten en ga ervoor! Voor je weet “ben je binnen”, verkoop je filmrechten, leer je schrijven, en schrijf je een boek over het hele verhaal, waarin je jezelf direct onsterfelijk maakt omdat je je excuses maakt aan meneer en mevrouw Saunders voor die laffe, kinderachtige inbraak in hun huis.

Lars Sørensen


Lars Sørensen. Presentator & performer en al bijna 30 jaar aanstormend talent. Lars dicht, schrijft, acteert en zingt. Dat doet hij op Radio2, BNR nieuwsradio en dagelijks live commercieel in uitverkochte zalen voor bedrijven door het hele land. Je moet haast wel uit een ei komen wil je de creatieve diversiteit van deze Noorse hunk tot nu toe gemist hebben. In dat geval mag je dit blog dankbaar zijn dat ze hem als columnist exclusief wisten te strikken voor glamour.blog.nl. Lars schrijft vrijelijk associatief over zijn leven als bijna bekende Nederlander. Dat met veel fantasie, humor en een flinke dosis zelfspot. Als hij geen column’s schrijft voor Glamour.blog.nl drinkt hij champagne met knappe rijke vrouwen, laat hij zich fotograferen met adoptie kindjes of zet hij zich in voor chimpansees in nood. Lees alle columns van Lars voor Glamourblog hier.

www.larssorensen.nl
www.theaterbrigade.nl

Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: showbizhuwelijken en tieten van graniet
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Stiften, tijgerprint en rimpelbillen
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Golddigchickies & Botoxbimbo’s
Lees ook:#OMWTTT -Lars Sørensen: Vipverbouwing, over Sterrensnijders & rimpelspuiters
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sörensen: Over brulboeren, geile kapsters en mollen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>