Christian’s Column: Time flies when you are having fun…

Wat vliegen twee weken toch snel voorbij. Voor je er erg in hebt is het weer tijd voor de tweewekelijkse column op Glamourblog. Maar ‘time flies when you are having fun’, dus het zal ook vast een goed teken zijn.

Ook deze weken weer voldoende mee gemaakt. Zo waren de Nederlandse Hollywoodvrouwen in Nederland en om daar toch een beetje met een gezond Amerikaans kleurtje aan te komen heb ik eens een spray-tan geprobeerd. In Amerika heel gewoon, in Nederland nog niet heel erg ingeburgerd. Dus ik heb bij B-Fashionable (de nieuwe beautyzaak in Amsterdam) een spray-tan genomen. Deze werd door Frank deskundig aangebracht en na een kleine kwartiertje zat er een lekker kleurtje op. Op maandag 23 april opent B-Fashionable officieel haar deuren met een leuk openingsfeest dat wij voor hen organiseren. Drie leuke (en vooral goedgevormde) mannen (Damien, Jeffrey en Timo) zullen de gasten ontvangen met een heerlijk glas champagne. Voor 10 gasten wordt die avond helemaal succesvol omdat er 10 diamanten worden weggegeven door Coster Diamonds die bij B-Fashionable de sieraden verzorgt. Verder staat Diva Mayday achter de draaitafel en worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Dat wordt dus een leuke avond waarbij ook bekende Nederlanders en pers aanwezig zullen zijn. In mijn volgende column zal ik uiteraard een verslag doen van deze opening.

Afgelopen week kwamen ook een paar leuke PR-opdrachten op mijn pad. Zo komt Lorenzo Lamas naar Nederland. Tja wie kent hem niet? Nou iedereen onder de 30 waarschijnlijk niet, maar iedereen boven de 30 en dan met name de vrouwen onder ons zullen deze 54-jarige hunk toch echt wel kennen. Lorenzo startte zijn carrière met een rol in Grease. Maar echte bekendheid kreeg hij als  Lance in Falcon Crest. Later speelde hij in de serie Renegade en de laatste jaren was hij in Nederland te zien in The Bold and the Beautiful waar hij de rol van Hector vertolkte. Lorenzo doet onderweg naar Istanbul kort Nederland aan en wij verzorgen voor hem die dag de PR en publiciteit. Zo gaat hij onder andere bij de welbekende sportschool ‘Special Sports’ in Amstelveen (waar ook mening BN’er traint overigens) aan de leden boksles geven. Lorenzo is op dit moment zwaar in training voor het TV programma ‘celebrity boxing’ dat binnenkort in Amerika op de buis zal zijn. Het spreekt voor zich dat we erg trots zijn voor deze klus benaderd te zijn.

Alsof dat nog niet leuk genoeg was kregen we kort daarna het verzoek om ook de PR en publiciteit voor Tyson Beckford te gaan verzorgen die in juni naar Nederland komt om een event te hosten. Tyson is een van de bekendste mannelijke modellen ter wereld. Onder andere zijn werk voor Ralph Lauren heeft hem enorm populair gemaakt. Tegenwoordig is Tyson veel te zien in programma’s als ‘Next topmodel’ en ‘Make me a super model’. Verder zullen velen hem kennen uit diverse videoclips waarin hij zijn opwachting maken zoals ‘Unbreak my heart’ en ‘Breathe Again’ van Toni Braxton, maar ook in Toxic van Britney Spears speelt hij een prominente rol.

Ieder jaar vindt in de jaarbeurs in Utrecht de evenementenbeurs EVENT plaats. Zo ook dit jaar en het is altijd leuk even een blik te werpen. Leveranciers op het gebied van evenementen (artiesten, locaties, cateraars, registratiesystemen e.d.) presenteren zich op deze beurs. Als je iets met evenementen van doen hebt, is dit wel de beurs die je even moet bezoeken. Al was het maar omdat je er de ene bekende na de andere tegen het lijf loopt…

De Pasen verliep heerlijk rustig en tweede Paasdag, met helaas minder lekker weer, ben ik naar mijn favoriete Beachclub gegaan die op die dag officieel het nieuwe strandseizoen inluidde. Beachclub Vroeger is echt mijn favoriete strandtent en ondanks dat ik bij Den Haag woon rij ik zomers graag naar Bloemendaal om daar een dag te relaxen. Keer op keer wordt deze beachclub ook uitgeroepen tot beste van Nederland en als je eenmaal een bezoek aan Vroeger hebt gebracht dan weet je wat ik bedoel. Heerlijke ligbedden, leuk publiek, lekker eten! Ik kijk dus uit naar een heerlijke zomer. Van mij mag die echt beginnen. Ik wens jullie dan ook zonnige weken toe (dan heb ik ze namelijk ook… J).

Tot over twee weken!
Chris

Lees ook:Christian’s Column: Christian goes international
Lees ook:Christian’s Column: Gaat het weer een beetje, Meneer Looman?
Lees ook:Christian’s Column: Back on track!
Lees ook:Christian’s Column: B-Fashionable & More
Lees ook:Christian’s Column: de week van de Fashionshows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>