Maroon 5 en Robin Thicke zetten Amsterdam op zijn kop

Niet één maar drie topacts kreeg Amsterdam gisteravond voorgeschoteld; PJ Morton, Robin Thicke en Maroon 5 zetten de Ziggo Dome op zijn kop. Voor Maroon 5 was dit concert de afsluiter van hun wereldtournee.

De band zou eigenlijk vorig jaar juli al optreden in Amsterdam, maar verschoof het Europese deel van de Exposed-toer wegens ‘onvoorziene problemen in het toerschema’. Het voorprogramma van de show werd verzorgd door Maroon 5-toetsenist PJ Morton, gevolgd door Robin Thicke, die in tegenstelling tot zijn optreden in The Sand enkele maanden terug nu wel liet zien wat hij kan. De zanger leek te kampen met een verkoudheid, maar zong toch de sterren van de hemel.

Maroon 5 opent daarna de show met One More Night en brengt al zijn hits ten gehote zoals This Love, Harder to Breathe, Sunday Morning, Payphone, Moves like Jagger en Makes Me Wonder ten gehore, maar ook covers zoals I Wanna Be Your Lover van Prince, Get Lucky van Daft Punk en Be My Baby van The Ronettes. Zanger Adam Levine, verkozen tot ‘sexiest man alive’, kan op veel gillende dames rekenen tijdens zijn moves. Aan het eind van het concert maakt hij hier nog even flink gebruik van als hij ingaat op een bord met “I want your T-shirt”. Levine vraagt zich hardop af of het om het T-shirt gaat of om iets anders (zijn lichaam). Helaas voor de dames houdt hij zijn shirt aan, maar belooft volgende keer in zijn ondergoed op te treden.

Even stopt Levine met zingen als een jongen in de zaal de aandacht probeert te trekken omdat er ergens midden in het publiek iemand onwel is geworden. Nadat de beveiliging er op af is gegaan en alles okee blijkt te zijn, vervolgt de zanger enigszins geschrokken het concert. Na She Will Be Loved verlaten de bandleden het podium. Amsterdam in extase achterlatend.

Foto’s: Angel Mulder

Lees ook:Robin Thicke in de finale van X-Factor
Lees ook:Robin Thicke stelt teleur op MTV Afterparty
Lees ook:‘Robin Thicke zoende ook met Lana’
Lees ook:Maroon 5 zanger Adam Levine naakt!
Lees ook:Amerika in shock na ‘twerken’ Miley Cyrus bij Robin Thicke (zie video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>