Trijntje Oosterhuis verhuurt appartement


Wie in luxe in het hartje van Amsterdam wil zitten, kan een verdieping van de woning van Trijntje Oosterhuis huren. Trijntje woont zelf met haar man in het plaatsje Noordeinde, maar heeft de eerste verdieping van haar woning aan de van Baerlestraat nu te huur staan.

Trijntje heeft in Amsterdam aan de van Baerlestraat, zowat om de hoek van PC Hooftstraat, een huis van drie verdiepingen. De eerste verdieping wordt blijkbaar niet meer gebruikt door het stel, want deze staat in de verhuur voor maar liefst 2250 euro per maand excl. gas- en licht. dat is vrij aan de prijs voor een tweekamer appartement, maar ongetwijfeld speelt de lokatie hierin mee. En voor die prijs is het appartement wel gemeubileerd. Meer foto’s en info zijn te vinden op Funda.

Lees ook:Villa van Rossana en Patrick Kluivert te huur
Lees ook:Appartement Doutzen Kroes te huur
Lees ook:Huwelijk Trijntje Oosterhuis voorbij
Lees ook:Te huur: het chique appartement van Otazu
Lees ook:Huis van Anouk te koop (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Trijntje Oosterhuis verhuurt appartement

  1. Pingback: Villa van Rossana en Patrick Kluivert te huur | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>