Spangas zet Rotterdam op z’n kop


Fotografen wachtend, kids in de rij voor een handtekening, kortom het was een gezellige drukte woensdag in de Free Record Shop Rotterdam voor de DVD uitreiking van SpangaS!

Na het welkomstwoord van Executive Marketing Director van Walt Disney Studios Home Entertainment, Hong Liem, is het officieel. Talisia Misiedjan (Avalanche) neemt vol trots de eerste dvdbox van SpangaS in ontvangst en liet enthousiast namens de gehele cast weten: “We zijn heel erg trots dat de serie nu op dvd verkrijgbaar is en heel blij met het eindresultaat! We hebben ook met veel liefde aan de serie gewerkt en voor diegene die het nog niet weet, in oktober zal er ook een bioscoopfilm van Spangas verschijnen”.

Dit is op korte termijn de derde mijlpaal voor deze populaire jeugdserie van de NCRV. Afgelopen jaar wonnen ze al de gouden stuiver, onlangs is de serie verkocht aan Duitsland en nu dus ook verkrijgbaar op dvd om thuis nog eens heerlijk op je eigen gemak te bekijken.

Aanwezig waren Barry (Tim Murck), Jolé (Gaby Blaaser), Lana (Roos Smit), Fay (Titia Hoogendoorn), Avalanche (Talisia Misiedjan), Annabella (Kimberley Klaver), Luxor (Sebastian Wulff), Marjana (Mounira Hadj Mansour) en hun leraren Jochem Damstra (Steef Hupkens) en Rozalie Mokketier (Gaby Milder).

Walt Disney Studios Home Entertainment brengt alle 100 afleveringen van het eerste seizoen van SpangaS uit in twee 4DVDboxen (50 afleveringen per 4 DVDbox – Consumenten adviesprijs 19.99).

Lees ook:Larry “J.R. Ewing” Hagman (81) overleden
Lees ook:The Jacksons: A Family Dynasty bij RTL (zie trailer!)
Lees ook:Dallas vanaf dinsdag 4 september weer op Nederlandse televisie
Lees ook:Scarlett Johansson houdt wel van een glaasje
Lees ook:Win: Een Spaarpot van Beverly Hills Chihuahua!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>