Robbie Williams werkt weer samen met Take That!

Het lijkt er nu dan toch van te komen: een reunie tussen Take That en hun ex-lid Robbie Williams. Robbie was alweer dikke vrienden met zijn oude groepsleden, maar nu blijkt dat ze ook weer samen de studio in zijn gedoken. Afgelopen zaterdag huurden ze een studio af in New York, waar alle leden van Take That en Robbie waren voor een vrijgezellenfeestje voor Mark Owen.

Ook Robbie werd zaterdag gezien terwijl hij de andere leden van de groep ontmoette in de Electric Lady Studios, die ooit gebruikt werden door Jimi Hendrix. Het zou de eerste keer zijn dat de heren weer samenwerkten als een groep sinds Robbie in 1995 de groep verliet om solo te gaan. Een bron vertelde aan Mirror.co.uk: “Hij heeft zich bij Take That in de studio gevoegd en ze schrijven samen nummers. Robbie wil geen optredens doen met de oude Take That nummers waar hij niet op te horen is, maar als ze nieuwe nummers op kunnen nemen samen met Robbie, dan zou hij het leuk vinden om weer het podium met ze op te gaan”.

Robbie vloog woensdag van Los Angeles naar New York met zijn vriendin, actrice Ayda Field. Die avond hadden ze een diner samen met Mark Owen, Gary Barlow, Howard Donald en Jason Orange. Er werd flink gedronken en gegeten in Soho House en het was volgens aanwezigen erg gezellig. Robbie werd zaterdagmiddag om half drie gespot bij de studio om deze ‘s avonds om half tien pas weer te verlaten. Er werd nog niets opgenomen, er werden alleen nummers geschreven om te kijken hoe de samenwerking verloopt. Het lijkt er dus sterk op dat het nieuwe album van Take That ook nummers met Robbie zal bevatten. De vijf zullen waarschijnlijk een optreden in de oude bezetting doen tijdens het Children in Need concert volgende maand in de Royal Albert Hall in Londen.

Bron: www.mirror.co.uk

Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Take That pakt uit met miljoenenshow (zie videos!)
Lees ook:Robbie Williams morgen weer samen met Take That
Lees ook:Robbie Williams en Take That reunie dichterbij dan ooit
Lees ook:Frankie say… I am back!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>