Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)

The rumours are true… Goed nieuws voor alle Take That fans. Robbie Williams en Take That hebben wel degelijk een CD samen opgenomen. Zowel de groep als Robbie hebben dit vandaag officieel bevestigd en brachten onderstaande video naar buiten.

Robbie laat weten dat zijn terugkeer “als thuiskomen voelt”. Hij stapte vijftien jaar geleden uit de groep. De opnames voor de nieuwe CD vonden in september plaats in New York. De vijf zangers staken de koppen bij elkaar en schreven nummers voor een nieuwe plaat. Deze CD, waarop dus ook Robbie Williams weer in volle glorie te horen is, zal in november in de winkels liggen. Er gaan geruchten dat Robbie ook bij de nieuwe tour van de band van de partij zal zijn.

Robbie Williams en Gary Barlow namen ook samen een duet op. De twee Take That-leden brengen 4 oktober het nummer ‘Shame’ uit.

Lees ook:Robbie Williams werkt weer samen met Take That!
Lees ook:Robbie Williams en Take That reunie dichterbij dan ooit
Lees ook:Robbie Williams morgen weer samen met Take That
Lees ook:Robbie Williams’ nieuwe single Bodies (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams ‘live’ in Pathé

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)

  1. Pingback: Robbie Williams getrouwd (zie de foto’s!) | Glamour

  2. Pingback: Pure Tamara: Daar gaan we weer… | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>