Patricia Paay niet helemaal naturel in de Playboy


Okee, er mag dan weinig ge-Photoshopt aan de blootreportage van Patricia Paay in Playboy zijn, zoals fotograaf Philip Riches onlangs verklaarde. Toch is La Paay niet helemaal een “natural beauty”. Dat blijkt wel uit de opsomming van Robert Schoemacher in weekblad Story…

Als je zijn lijstje zo leest, dan kan je je beter afvragen wat er nog wel echt is aan Paay. Schoemacher zegt in Story “Mijn collega dr. Stevens voerde in 2008 een MACS lift (milde facelift) bij Patricia uit. Daar bleef het niet bij, want gelijk met deze lift onderging ze een bovenooglidcorrectie. Zelf vul ik de lijntjes bij haar mond op. Dit noemt Patricia altijd richel-opvullers. Ook voer ik al jarenlang botox-behandelingen bij haar uit en vul ik de lippen op met Restylane. Naast de borstvergroting- en verkleining, MACS lift, botox-behandelingen, bovenooglidcorrectie, lipopvulling en opvulling van de lijntjes rondom de mond kreeg zij ook witte kronen over de tanden, een kincorrectie (‘die was iets te puntig’) én een liposuctie van billen en bovenbenen”

Oef, dat klinkt als een flinke verbouwing. Wij vragen ons af of Patries nog wel klant bij Schoemacher wil zijn, want bestaat er niet zoiets als beroepsgeheim?! Volgens Paay zelf is er aan haar lichaam nog nooit wat gedaan, zei ze vanavond in De Wereld Draait Door, waarin ze flink onderuit werd gehaald door Theo Maassen. Ach, ondanks de verbouwingen vinden wij dat ze er echt nog prima uitziet voor haar zestig jaar, al is dat dan niet helemaal alleen door moedertje natuur, want de fotoreportage in Playboy is gewoon schitterend. Zie de eerste foto van de shoot van Paay hier, de cover van Playboy met Patricia Paay is hieronder te zien. Deze ligt morgen in de winkels.


Lees ook:Patricia Paay toch in Playboy!
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:De eerste naaktfoto uit Playboy van Patricia Paay uitgelekt!
Lees ook:Penney de Jager wil als oudste vrouw in Playboy
Lees ook:Bitchfight tussen Connie Breukhoven en Patricia Paay

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Patricia Paay niet helemaal naturel in de Playboy

 1. rendez

  wow zoveeel hahahahahahaah wow is dit echt ? hahaha wat mag dat wel niet kosten

    /   Reply  / 
 2. Rob

  ik heb liever een nacht met Patricia Paay op haar zestigste dan twee nachten met Adam Curry

    /   Reply  / 
 3. Gaby

  Ze heeft alle verbouwingen weer dubbel en dwars terug verdiend.

  Ik geef haar zeker geen ongelijk. Al is ze van binnen en buiten zo nep als ik weet niet wat. Ze doet er wel iets mee!

    /   Reply  / 
 4. Jan Branderhorst

  Ik zeg altijd dat mooi niet bestaat
  Maaaaar mocht het bestaan dan zit Patricia er heel dicht tegenaan wauwwwwww

    /   Reply  / 
 5. Mii

  En maar media aandacht blijven vragen en blijven voorliegen dat ze zo naturel is…. echt heel erg zielig voor iemand op die leeftijd…

    /   Reply  / 
 6. VALMIJLASTIG

  ik zou schumacher meteen dumpen…is zelf ook een stumpert in zijn vakgebied. Heeft zelfs geen eigen kantoor meer.

    /   Reply  / 
 7. Simon de Prez

  ze en blijf een heerlijke goddelijke vrouw, en heeft alles om een mam geil te maken Simon

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>