Naar Londen met Chris Tates!

Zie je het voor je? Jij en Chris Tates op een romantische boottrip? Of kijk je liever Loveboat op DVD en zwijmel je thuis op de bank verder? Nee toch? Tijd om in aktie te komen dus, want die kans om met Chris Tates naar Engeland te varen is dichterbij dan je denkt…

Chris Tates. Oceans  Twelve, Rozengeur en Wodkalime, Onderweg naar Morgen, ga zo maar door. Hij prijkte al in menig top 10 van ‘Mooiste Mannen van Nederland’ en niet geheel onterecht, durven wij wel te zeggen. Wij mochten hem al meerdere malen ontmoeten en kunnen wel zeggen dat Chris op en top gentleman is. Maar goed, terug naar waar het allemaal om gaat: jij, Chris, samen op een boot… met een van je vriendinnen, dat dan weer wel.

Fem.com organiseert namelijk samen met Stena Line een leuke winactie. De hoofdprijs: samen met een vriendin twee dagen shoppen in Londen. Je vaart heen en terug aan boord van de Stena Line ferry van Hoek van Holland naar Harwich. En dat doe je dus niet alleen samen met deze vriendin. Chris Tates gaat met jullie mee! En als we onderstaand filmpje mogen geloven, dan heeft hij de champagne al voor jullie klaar staan.

Je kunt alvast wennen aan het hele ‘Paparazzi-gebeuren’, mocht Chris zich echt zwijmelend aan JOUW voeten werpen, want jouw ‘avontuurtje’ met acteur Chris Tates zal worden vastgelegd door Fem.com en wordt uitgezonden op dit online platform voor vrouwen. Tja, je moet er wel wat voor over hebben…

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze bijzondere trip met Chris Tates is je inschrijven op de nieuwsbrief van Fem.com.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Video: Chris Brown spreekt bij Larry King over Rihanna
Lees ook:Erwin, Iris, Paul en Chris in de finale van TVOH
Lees ook:Rihanna getrouwd met Chris Brown?
Lees ook:Treden Coldplay en Take That vanavond samen op?
Lees ook:Is Rihanna zwanger van Chris Brown?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>