Video: Expeditie Robinson blijkt de ideale manier om af te vallen

Op 1 september gaat Expeditie Robinson weer van start. Voor alweer de dertiende editie van de realityserie reizen zestien bekende survivors af naar een nieuwe locatie in het noordoosten van de Filipijnen. Deze exotische plek lijkt de hemel op aarde voor presentator Sipke Jan Bousema, zangeres Do, fotomodel Sylvia Geersen, actrice Lauretta Gerards, acteur Patrick Martens, ex-bokser Esther Schouten, oud-schaatser Jochem Uytdehaage en acteur/presentator Sascha Visser, maar niets blijkt minder waar.

Meteen de eerste dag raast een cycloon over het eiland en wanneer een regenbui vervolgens drie dagen aanhoudt, zijn ook de bekende Vlamingen Katerine Avgoustakis (zangeres), Anne de Baetzelier (presentatrice/ex-omroepster), Tanja Dexters (ex-Miss België, zangeres), Niko van Driessche (VJ), Kobe van Herwegen (kidspresentator/goochelaar), Freddy de Kerpel (oud-bokser), Nicolas Liebart (schoonzoon van de Pfaffs) en Deborah Ostrega (presentatrice)e ervan overtuigd dat ‘hel op aarde’ bestaat. Het belooft weer een hilarisch en spannend seizoen te worden en volgens ons gaat vooral Sylvia Geersen voor de nodige humor zorgen. Zie de video hieronder.

Lees ook:‘Model Sylvia Geersen in afkickkliniek’
Lees ook:Zangeres Do doet mee aan Expeditie Robinson
Lees ook:BN’ers in ‘Expeditie Robinson’
Lees ook:Reallife soap Sylvia Geersen nog niet op tv
Lees ook:Sylvia Geersen had iets met Badr Hari

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Video: Expeditie Robinson blijkt de ideale manier om af te vallen

  1. Pingback: Sylvia Geersen vecht tegen haar verslaving in reality-soap | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>