Inbrekers huis Wesley en Yolanthe blijken Roemenen

De inbrekers die vorig jaar de villa van Wesley Sneijder en  Yolanthe Cabau van Kasbergen op Ibiza leegroofden blijken Roemenen. De vier daders, die tussen de 24 en 45 jaar oud zijn, werden deze week opgepakt.

De krant Diario de Mallorca meldt dat in het vakantiehuis van de voetballer voor zestigduizend euro aan juwelen en vijftienduizend euro aan contant geld buit werd gemaakt. Op het moment van de inbraak logeerden ook Patrick Kluivert en Rossana Lima in het huis. Het blijkt om een heuse bende te gaan, die minstens 23 inbraken zouden hebben gepleegd op het eiland.  Ook de topman van modehuis Christian Dior, Sidney Toledano, werd slachtoffer van een inbraak door deze bende. Een deel van de buit, tussen de 30 duizend en 35 duizend euro, is teruggevonden.

Foto: Jim Hoogendorp

Lees ook:Rossana heeft The Class Company verlaten
Lees ook:Rossana Kluivert heeft lymfeklierkanker
Lees ook:Huis Wesley en Yolanthe leeggeroofd
Lees ook:Rossana denkt dat Patrick Kluivert vreemdgaat
Lees ook:Huis Johan Cruijff voor een half miljoen leeg geroofd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>