Vrouw Lange Frans stort hart uit over drugsgebruik

Vorige week werd bekend dat rapper Lange Frans en zijn vrouw Danielle van Aalderen uit elkaar zijn. Een aantal dagen later barstte Frans in tranen uit op de radio en vertelde dat hij heel veel drank en drugs gebruikte. Nu stort Danielle haar hart uit en bevestigt de problemen van Frans. Niet in een van de bladen, maar op Twitter. Lees haar verhaal…

Op Twitter schrijft Danielle: “Ik wil niet langer doen alsof , ik ben geen bn’r ik ben Danielle en moeder van twee kinderen en ik kan ieder vertellen hoe verdrietig het is om met iemand te moeten leven die doet alsof alles goed gaat maar eigenlijk zwaar verslaafd is. Vooral voor de kinderen. De financiële problemen, de stress die erbij komt kijken.

Ik ben zo gelukkig met mijn twee kinderen zij zijn voor mij het aller allerbelangrijkste! Het doet mij zoveel verdriet om iemand te horen huilen op de radio maar gewoon door blijft gaan met dezelfde fouten maken. Voor zijn carrière moest alles weg gecijferd worden, ik was meer tijd en energie kwijt aan hem dan aan de kinderen, dat kan niet langer. Niet huilen voor de buitenwereld en amper naar je kinderen omkijken en zielig doen. De kinderen zijn het slachtoffer in deze niet Frans!

Per dag krijg ik zoveel telefoontjes en emails of ik mijn verhaal wil doen, zelfs tegen betaling! Ik doe liever mijn eigen verhaal, hier. Ik kan een boek schrijven, ik heb Frans heel wat keren de hand boven het hoofd gehouden, omwille van zijn carrière maar dat is nu klaar. Een vader ben je wanneer je de verantwoording draagt, liefde geeft dat heeft NIETS met geld te maken! Kinderen hebben liefde nodig geen schone schijn van een lachende vrolijke Frans op radio of tv maar kinderen die met verdiet thuis zitten en niet begrijpen wat papa doet. Mensen mogen een eigen mening hebben, mogen het wel of niet slim vinden dat ik dit plaats maar ik ben ik en ik ben eerlijk. Dank!”

De uitlatingen van Danielle zouden geen gevolgen hebben voor het goede verloop van de scheiding tussen de twee. Hun advocaat Mark Teurlings laat weten: “De emoties staan los van de nette afhandeling van de scheiding waar partijen goede afspraken kunnen maken”.

Foto: Danielle/Twitter

Lees ook:Lange Frans en Danielle gaan scheiden
Lees ook:Mick Harren en Lange Frans vechten ruzie uit op Twitter
Lees ook:Video: Danielle, vrouw Lange Frans, in hoger beroep
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:Vrouw Lange Frans met pistool op de foto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>