Win een stijlvol pakket van Ydence!

Studente Lara de Graaf (20) heeft deze maand haar eigen kledinglijn Ydence en de gelijknamige online winkel www.ydence.nl gelanceerd. Om dit te vieren mogen wij deze week een mooi prijzenpakket weggeven!

Ydence is er voor meiden en vrouwen met een dure smaak en een klein budget. De collectie bestaat uit hippe, luxe items zoals 100% zijden jasjes, jurken, tuniekjes en blouses en toch is de kleding met prijzen vanaf 20 euro erg betaalbaar. Wilde hippe kleding, schoenen en accessoires van zware kwaliteit tegen een prijs die op of onder het niveau van ketens als H&M en Zara ligt. Ydence levert snel en biedt een persoonlijke service. Je past de bestelde kleding lekker thuis op je gemak en bevalt het toch niet, dan mag je het gewoon terug sturen.


WIN!
Wij mogen deze week een leuk en stijlvol pakket weggeven ter waarde van bijna 60 euro met hierin de Hayden top Bronze, een Beige clutch en de Necklace Owl. Om kans te maken op deze prijzen van Ydence, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Hoe heten de 2 campagnes die Ydence momenteel voert?
(TIP: Kijk op www.ydence.nl voor het antwoord)

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Ydence. Vermeld in je mailtje even je maat voor de top en je adresgegevens. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 7 april 2010.

Lees ook:Win een hip horloge of stoere armband!
Lees ook:Win een Bad Alice pakket!
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!
Lees ook:Win een schitterende ketting van Breil!
Lees ook:Win Ushi & Dushi op dubbel-DVD!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win een stijlvol pakket van Ydence!

 1. Suzan

  Blijf Ydence.nl in de gaten houden! In april wordt de collectie uitgebreid met hippe rokjes, blazers, jurkjes et cetera en komen er van veel items nieuwe kleuren binnen. Shop ze :)

    /   Reply  / 
 2. An de Wit-Akkermann

  Leuke site! Ben meteen lid geworden van de Hyvespagina en Twitter.
  Moet nog op gang komen maar zal vast een succes worden.
  Wens ze dan ook alle succes!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>