Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!

Dat Katie Price met haar kooivechter Alex Reid zou trouwen dit jaar stond al vast. Het glamourmodel meldde dit al nadat Alex het Celebrity Big Brother huis verliet. Maar dat het zo snel zou gebeuren had niemand verwacht…

Het stel vertrok eergisteren halsoverkop naar Las Vegas, tot grote woede van Katie’s ex Peter Andre, omdat ze hun drie kids achterliet bij de nanny’s. Rond middernacht gaven Katie en Alex elkaar het ja-woord in een hotel in Vegas. Het was een rustige privéceremonie in het Wynn Hotel en het stel heeft laten weten erg verliefd te zijn.

Enkele uren voor de ceremonie werd het stel al gespot terwijl ze trouwringen uitzochten. Ze verblijven in het Planet Hollywood Hotel waar een kamer meer dan 5.000 euro per nacht kost. Vreemd genoeg dumpte Katie Price (ook bekend als Jordan) Alex Reid slechts enkele maanden terug, om vervolgens nu in het huwelijksbootje te stappen…

Lees ook:‘Katie Price gaat scheiden van Alex’
Lees ook:Alex Reid verkleed zich als Jordan tijdens boekpresentatie
Lees ook:Alex Reid wint Celebrity Big Brother
Lees ook:Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)
Lees ook:Katie Price had ‘date’ met 77-jarige multimiljonair

1 Reacties // Reageer

One thought on “Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!

  1. koos geweeteloos

    Who gives a fuck.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>