Hans Breukhoven kiest voor minnares

Connie Breukhoven schreeuwde het na het nieuws over haar scheiding van Hans Breukhoven van de daken dat zij en Hans nog steeds dikke maatjes waren, maar daar kan nu wel eens verandering komen. Hans heeft namelijk definitief gekozen voor zijn nieuwe liefde, zijn Algarijnse minnares Beatrice, waardoor het huwelijk van de ‘Breukhoventjes’ op de klippen liep.

Hans en Beatrice werden door weekblad Story innig gespot op luchthaven Schiphol, waar de twee vertrokken voor een vakantie in Turkije. In een brief aan de Telegraaf laat Connie weten dat het haar erg veel zeer doet dat Hans voor Beatrice heeft gekozen. Hans zou Beatrice al meer dan 20 jaar kennen. Er gaan volgens diverse media zelfs geruchten dat de twee een kind samen hebben.

Lees ook:‘Hans Breukhoven ging vreemd’
Lees ook:Connie Breukhoven heeft relatie met getrouwde miljonair Ben Angelier
Lees ook:Heeft Connie Breukhoven een relatie met Bram Moszkowicz?
Lees ook:Connie en Hans Breukheuven gescheiden!
Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>