Connie Breukhoven heeft relatie met getrouwde miljonair Ben Angelier

Connie Breukhoven ais aan het daten met miljonair Ben Angelier, de eigenaar van onder meer Cosmo Kappers. Hans Breukhoven, de ex van Connie, stelde nota bene voor dat de twee uit eten gingen.

Angelier heeft een geschat vermogen van tussen de 18 en 20 miljoen euro en woont gedeeltelijk in Monaco, waar de twee tortelduifjes momenteel ook samen zijn. In augustus 2009 liep het huwelijk van Connie en Hans officieel op de klippen. De twee exen zijn wel nog steeds goede vrienden.
Ben blijkt echter nog niet helemaal gescheiden te zijn van zijn vrouw Corina, waar hij acht jaar mee getrouwd was. Corina moest uit de media vernemen dat Ben een relatie heeft met Connie. Dit vertelde Corina vandaag aan RTL Boulevard. Connie was zelfs getuige op het huwelijk van Ben en Corina.

Lees ook:Hans Breukhoven kiest voor minnares
Lees ook:Connie en Hans Breukheuven gescheiden!
Lees ook:‘Hans Breukhoven ging vreemd’
Lees ook:Fittie tussen Connie Breukhoven en Gordon (luister gesprek!)
Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>