Hind valt voor miljonair Marcel Boekhoorn

Zangeres Hind (28) is verliefd! Ze zou zijn gevallen voor de steenrijke Marcel Boekhoorn, die 25 jaar ouder is dan de zangeres. Hind laat in RTL Boulevard weten “heel erg verliefd te zijn”. De relatie is echter nog heel pril.

Boekhoorn vergaarde zijn fortuin met investeringen. Hij sloeg zijn groet slag met de aan- en verkoop van Telford. In 2007 had hij kort een relatie met Tatjana Simic. Hind had eerder een relatie met haar manager Eddie Tjon Fo. De twee gingen in september 2011 na een relatie van drie jaar uit elkaar.

Lees ook:Tatjana weer vrijgezel
Lees ook:‘Tatjana trekt in bij miljonair van Hessen’
Lees ook:Tatjana heeft gekozen
Lees ook:Tatjana Simic en Peter uit elkaar
Lees ook:Gerard Joling en Tatjana hadden seks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>