Ook dreigbrief voor Koningin Fabiola


Het lijkt een hele rage op het moment om koninginnen te bedreigen. Nu is ook bij de Belgische krant La Dernière Heure een dreigbrief binnengekomen, deze maal voor de Belgische Koningin Fabiola. De Belgische vorstin zou op 21 juli door een schot met een kruisboog gedood worden.

De brief is ondertekend door de tot nu toe onbekende organisatie O.E.D.H. Flanders. De terreurafdeling van de federale politie doet onderzoek naar de brief. De dreigbrief vol met schrijf- en spelfouten meldt onder meer: ‘De 80-jarige Fabiola zal op 21 juli tijdens het grote militairedefilé in Brussel worden doodgeschoten’. Bijzonder detail is dat de brief was voorzien van een postzegel uit de vorige eeuw. Reden voor de moord zou de ‘vergiftiging’ van koning Boudewijn zijn.

Ook zijn de beelden van de bewakingscamera’s rond het gebouw van La Dernière Heure in beslag genomen. Sinds de aanslag op het Nederlandse koningshuis in Apeldoorn, wordt ook in Belgie niets aan het toeval overgelaten. Eerder deze week werd in Nederland een dreigbrief voor Koningin Beatrix ontvangen.

Lees ook:Wederom doodsbedreiging voor Koningin Fabiola
Lees ook:Koningin Fabiola (86) van België overleden
Lees ook:Zes procent opslag voor koninklijke familie
Lees ook:Video: Openingsceremonie Burj Dubai
Lees ook:Winona Ryder doet weer de grote verdwijntruc

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ook dreigbrief voor Koningin Fabiola

  1. Pingback: Twitted by Angel_MM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>