Lintje voor glamourkapper Rob Peetoom

Gisteren was er weer traditioneel een heuse lintjesregen. Onder meer Albert Verlinde, Maartje van Weegen, zakenvrouw Sylvia Tóth en Chiel Montagne kregen een lintje, maar ook topkapper Rob Peetoom mocht een lintje in ontvangst nemen…

Hij vierde vorig jaar nog zijn 40-jarig jubileum en liet daarvoor Paris Hilton overvliegen om mee te feesten. Nu mag de kapper zich Ridder in de orde van Oranje Nassau noemen. Het lintje werd opgespeld door minister Maria Verhoeven. Namens ons van harte gefeliciteerd Rob!

Lees ook:Lintje voor Linda de Mol en André van Duin
Lees ook:Lintje voor Gerard Joling
Lees ook:Bert van Marwijk en Van Bronckhorst geridderd (zie foto’s!)
Lees ook:Paris Hilton is huisvriendin van Rob Peetoom
Lees ook:Rob Peetoom haalt Paris Hilton naar Nederland

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lintje voor glamourkapper Rob Peetoom

  1. Pingback: Tweets die vermelden Lintje voor glamourkapper Rob Peetoom | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>