‘Prins Bernhard heeft nog een buitenechtelijke dochter’

De in 2004 overleden Prins Bernhard zou nog een buitenechtelijke dochter hebben. Dit claimt royaltyverslaggever Marc van de Linden. Hij kwam haar op het spoor tijdens de vier jaar dat hij werkte aan het boek ‘De vrouwen van prins Bernhard’.

Alicia de Bielefeld en Alexia Grinda werden eerder al bekend als buitenechtelijke dochters van de prins. Nu zou volgens Van de Linden een inmiddels 65-jarige Nederlandse vrouw ook een dochter zijn. <eerdere mensen melden dat de vrouw de dochter van prins Bernhard is, onder wie haar moeder, haar stiefvader en een burgemeester. Via het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag en met behulp van de familie Donner is zij weggewerkt.

Lees ook:Video: Geheime dochter Prins Bernhard spijt van onthulling
Lees ook:‘Prins Max’ dient klacht in over Marc van der Linden
Lees ook:Prins Bernhard jr heeft kanker
Lees ook:Buitenechtelijke dochter Robert Schoemacher de dupe?
Lees ook:Prins Friso (44) is overleden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Prins Bernhard heeft nog een buitenechtelijke dochter’

  1. Pingback: Video: Geheime dochter Prins Bernhard spijt van onthulling | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>