Koningin Maxima ontmoet Hazes

Ter ere van het eenjarig bestaan van de voorstelling, speelden de cast & het orkest van Hij Gelooft in Mij vanavond een speciale benefietvoorstelling. De opbrengsten van de avond gaan naar het programma ‘Kinderen Maken Muziek’ van het Oranje Fonds. Koningin Máxima was bij het benefiet aanwezig, dat maar liefst  € 100.000,- op heeft gebracht.

Hoofdrolspelers Martijn Fischer en Chantal Janzen zullen in het voorjaar van 2014 een workshop geven aan een groep kinderen die deelnemen aan een programma dat gesubsidieerd is door ‘Kinderen Maken Muziek’. Fischer bezocht onlangs al een project op een basisschool in Haarlem.

Lees ook:Chantal Janzen neemt eerste ‘Pien’s Planner’ in ontvangst
Lees ook:Chantal Janzen opent kinderspeelhuis in het SLAZ
Lees ook:Ook zoontje voor Chantal Janzen!
Lees ook:Chantal Hanse is Playmate van het Jaar
Lees ook:Wendy van Dijk neemt BN’ers in de maling met 3 nieuwe typetjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>