Hèrmes ontwerpt auto-interieur Smart


We love Hèrmes! Maar dan vooral de tassen en sieraden. Nu heeft het Parijse modehuis een interieur voor de Smart Fortwo ontworpen. Het gaat om een Limited Edition ter ere van het tienjarig jubileum van het automerk.


Hèrmes ontwierp een lederen interieur met accenten van speciaal canvas, een bijpassende paraplu en opvallende kleur afwerkingen. Het stuur is van Hèrmes leer, evenals de deurpanelen, het dashboard en de versnellingspook.

Liefhebbers kunnen kiezen uit een hard-top en een cabriolet versie in negen verschillende kleuren waaronder goud, indigo, geel, zwart en natuurlijk in het klassieke Hèrmes oranje. De Como group, de officiële distributeur van smart in Parijs, heeft de gelimiteerde oplage ontwikkeld. De jubileum smart is sinds een maand te koop vanaf 38.000 euro. Hèrmes ontwierp eerder het interieur voor een Bugatti Veyron.

Lees ook:Leuk boodschappenwagentje!
Lees ook:wHeels: Smart, Smarter, Smartst…
Lees ook:Win een horloge van TooLate Watches!
Lees ook:De handigste tas voor een Glamourgirl, de Smart Little Bag!
Lees ook:Ferrari lanceert nieuw racemonster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>