Ans Markus “Most Invited” BN’er

Ans Markus werd dit jaar het meest uitgenodigd voor feestjes, daarom ontving zij vrijdag, tijdens de ‘opening night’ van de Summer Fair, de Miljonair Most Invited Award  2010. Ans kreeg de Award in Huis ter Duin in Noordwijk uit handen van Miljonair hoofdredacteur Onno Aerden.

Nummer 2 op de lijst werden Jan en Monique des Bouvrie en couturier Sheila de Vries mocht het doen met de 3e plaats. Ook Nicolette van Dam, Estelle Gullit, Willem Kool, Frans Molenaar, Ed Nijpels en Leco van Zadelhoff kwamen voor in de top 10. Ook onder andere Bridget Maasland en Jody Bernal waren aanwezig. Zie enkele foto’s hieronder.

Foto’s: Jim Hoogendorp

Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden
Lees ook:Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!
Lees ook:De Miljonair Vip-Night in foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>