Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen

Estelle Gullit Cruijff kan opgelucht adem halen. Niet alleen mag Estelle in de stadsvilla in Amsterdam-Zuid blijven wonen, ook zal Ruud een forse alimentatie moeten betalen en krijgt Estelle de zorg over de twee kinderen, Maxim en Joelle, toegewezen.

Dit werd gisteren in een gerechtelijke uitspraak bepaald. Ruud Gullit en Estelle lieten op 12 juni weten te gaan scheiden. Estelle heeft inmiddels een relatie met kickbokser Badr Hari, die momenteel als verdachte voor mishandeling vast zit.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!
Lees ook:‘Ook Ruud Gullit ging vreemd’
Lees ook:Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten
Lees ook:Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit!
Lees ook:‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen

  1. Herna

    Weer dezelfde foto!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>