Win een luxe set van Bio’Crown t.v.w. 50 euro!


Bio’Crown is een voor de Benelux prestigieus nieuw Aziatisch huidverzorgingsmerk. De Alpha- Lipoic Acid huidverzorgingslijn is één van de absolute topseries van Bio’Crown, op basis van het unieke en exclusieve anti-aging ingrediënt alfa-liponzuur. De hoogwaardige anti-aging werkstof alfa-liponzuur is hét belangrijkste ingrediënt in vrijwel alle producten van de Bio’Crown Alpha- Lipoic Acid- lijn. Deze antioxidant beschermt de huid op de meest krachtige wijze tegen veroudering en verslapping, voor het langdurig behouden van een opvallend mooie, stralende en vooral jeugdige huid!

De Bio’Crown Alpha- Lipoic Acid- huidverzorginglijn is volledig vrij van parabenen en vrij van PEG. De serie bestaat uit 16 exclusieve topproducten voor het (diepte)reinigen, verfrissen, hydrateren, vitaliseren, verhelderen & egaliseren, beschermen en intensief verzorgen van de huid.

Bio’Crown Amino Acid Facial Wash is een zijdezachte en pH- huidvriendelijke reinigingsgel op basis van een aminozurencomplex. Deze verwijdert moeiteloos onzuiverheden en maakt de huid perfect schoon. De Bio’Crown Papaya Enzyme Soap  is een uniek peelingproduct. Deze diep reinigende gezichtszeep, bevat enzymen en vitamine E. In combinatie met lauw water ontstaat een fris schuim dat de hoornbrugjes oplost, waarmee de huidcellen onderling met elkaar verbonden zijn. De dode huidcellen komen hierdoor los te zitten en kunnen vervolgens eenvoudig worden verwijderd met behulp van lauwwarm water. De rijke Bio’Crown Revitalizing Toner laat de huid na het reinigen perfect fris en comfortabel aanvoelen met een opvallend stralende teint! Meer info vind je op www.biocrown.nl

WIN!
Wij mogen ter ere van ons jubileum een aantal luxe sets van Bio’Crown ter waarde van 50 euro weggeven met hierin:
1x Amino Acid Facial Wash
1x Papaya Enzyme Soap
1x Revitalizing Toner

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is voor 14 november 2009 een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp BioCrown. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win een luxe Juvination Treatment Kit van hannah t.w.v. 195 euro!
Lees ook:Win Ahava Dead Sea Liquid Salt
Lees ook:Een gladdere en stralende huid door Visapure
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Dior Diorskin Nude Glow
Lees ook:Win een Dove huidverzorgingspakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>