Win het boek ‘Internetgodinnen’!

Denk jij er al een tijdje over om een eigen webshop te beginnen? Dan is Internetgodinnen een boek dat je zeker gelezen moet hebben. Het boek bevat praktijkervaringen van succesvolle internet-onderneemsters die je voor gingen.

Geen saai gortdroog leesvoer, Internetgodinnen leest luchtig weg alsof het een chicklit is en zo ziet het boek er ook een beetje uit. Toch bevat het boek zelfs voor de doorgewinterde Internetter nog wel wat nuttige tips. Met dit boek en wat eigen creativiteit wordt het opzetten van een webwinkel toch een stuk makkelijker. Het scheelt veel opzoekwerk over bijvoorbeeld betalingssystemen en promotie.

Suzan Eikelenstam beschrijft namelijk in een eenvoudig stappenplan hoe je een webshop begint en er een doorslaand en blijvend succes van maakt. Zij interviewde de bekendste e-commerce vrouwen van Nederland over hun succes en verzamelde de beste adviezen voor lezers die ook aan de slag willen. Experts doen exclusief in dit boek voorspellingen over de markt en bekende hoofdredacteuren vertellen hoe de media met deze trend mee (moeten) gaan. Kortom: Internetgodinnen is een must read voor iedereen die zich al dan niet professioneel voor deze groeiende markt interesseert. Leer van de vrouwen achter LaDress.com, Kleertjes.com, Welikefashion. com, Orangebag.nl en Hipvoordeheb.nl. Het boek is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Voor meer informatie kijk op www.internetgodinnen.nl

WIN!
Wij geven deze week een aantal exemplaren van het boek Internetgodinnen weg. Wil jij kans maken op dit boek boordevol handige tips? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het PR-bureau van schrijfster Suzan Eikelenstam?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Internetgodinnen.  Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de boeken verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 15 maart 2011.

Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Win het boek ‘Pumps in de Pits’ van Liselore Albers
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’
Lees ook:Win ‘Het Oranje Boek’!

Geen reacties // Reageer