Win ‘Het Oranje Boek’!

Meer dan ooit kunnen de Oranjes rekenen op de sympathie van het Nederlandse volk. Onlangs nog, bij het tragische ongeval van Friso, is opnieuw gebleken hoezeer wij ons met het Koningshuis verbonden voelen en hoezeer wij met de familie meeleven. Beatrix, Willem-Alexander en Maxima vormen het driemanschap aan het hoofd van de Koninklijke familie. Iedereen kijkt met belangstelling uit naar de invulling die Willem-Alexander zal gaan geven aan het koningschap. De troonwisseling zal niet lang meer op zicht laten wachten.

Het Oranje boek biedt een goed en gedegen overzicht over 500 jaar Oranjes. Want zo lang zijn ze al onlosmakelijk met ons verbonden. Nu eens niet het bekende jubelverhaal, en ook niet ongefundeerde roddel, maar een evenwichtig overzicht met de mooie en minder mooie kanten van de Oranjes.

Achterin het boek zijn stambomen opgenomen die de familiebanden verhelderen. Voorts is een hoofdstuk opgenomen met daarin de voor het Oranjehuis 50 belangrijkste historische gebeurtenissen. Een boek voor ieder die graag meer wil weten over ons koninklijk huis. 350 keer een mooie illustratie, met een verklarende tekst. Samen brengen zij een rijk geïllustreerde geschiedenis van het Oranjehuis.

Het Oranje boek (ISBN 978 90 400 0746) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van  € 14,95 bij Bol.com

WIN!
Wil jij kans maken op Het Oranje Boek? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Op welke datum zette Koningin Wilhelmina weer voet op Nederlandse bodem aan het einde van de oorlog?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Oranje. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de CD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 19 mei 2012.

Lees ook:Oranjes winnen rechtzaak foto’s
Lees ook:Win het boek ‘Pumps in de Pits’ van Liselore Albers
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win het boek ‘Internetgodinnen’!
Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>