Win de DVD Mr Popper’s Penguins

Op 14 december verschijnt de film Mr. Popper’s Penguins op DVD. Wij geven deze week een aantal exemplaren van de DVD weg tesamen met een leuke Mr. Popper’s Penguins keychain.

Tom is een succesvolle zakenman in New York. Als hij een erfenis krijgt van zijn vader, staat zijn leven ineens op zijn kop. Hij erft namelijk geen geld maar zes pinguïns! De pinguïns zetten zijn luxe appartement volledig op stelten. Als een verzorger van de dierentuin achter het bijzondere bezit van Mr. Popper komt, wil hij de beesten hebben. Tom en zijn familie laten ze echter niet zomaar gaan.

Om kans te maken op deze DVD en een keychain, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Mr. Popper’s Penguins is een  film naar een gelijknamig boek uit 1938. Wie schreef dit boek?

Mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. Mr Popper. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 19 december 2011.

Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!
Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’
Lees ook:Win het boek ‘Pumps in de Pits’ van Liselore Albers
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>