Eerste catwalkshow op natuurijs


Voor de eerste keer op natuurijs en dan hebben we het niet over Erben Wennemars, Carla Zielman of Sven Kramer. Geen schaatsen te bekennen, maar een heuse modeshow! Op zaterdag 9 Januari 2010 is er op de Amsterdamse Keizersgracht, de eerste catwalk show op natuur ijs gehouden. Twintig modellen liepen over de catwalk op het ijs met pumps en jurkjes van het merk Stop Staring.

De hele gracht was overladen met mensen die een glimp wilden opvangen van de modellen in zomerse jurkjes tijdens deze strenge winter dag, vol ijs, sneeuw en extreme kou. Brrr. Toch vertrokken de modellen geen spier en poseerden zij op de catwalk alsof het een warme zomerdag was.


Stop Staring is een merk uit L.A. dat daar door alle grote celebs gedragen wordt. Dit merk heeft een jaren 40-50 uitstraling met een moderne touch. De designer van het merk, Alicia Estrada, heeft dit merk 10 jaar geleden opgericht en is sinds 2009 naar de Benelux gehaald door Brand Revolution.

Lees ook:Video: Casting voor Victoria’s Secret Show
Lees ook:Lacroix voor Desigual, de eerste beelden!
Lees ook:Sharon Schrijft: Koukleum
Lees ook:Miss Engeland te dik voor de catwalk
Lees ook:Sexy jurkjes en stijlvolle celebs bij Sheila de Vries (zie foto’s!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste catwalkshow op natuurijs

  1. Anton

    Origineel idee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>