Hippe lomokiekjes

Oeh, daar word je hebberig van! Soms zie ik echte liefhebbers met een heuse Polaroid camera op een feestje; het heeft iets nostalgisch en romantisch. Direct je eigen foto in handen hebben en even wapperen; het is zoveel leuker als een digitaal schermpje.

De Lomo ‘Instant is een hippe Polaroidcamera met verschillende functies zoals filters en lenzen die aangepast kunnen worden. Je kunt ook je eigen sluitertijd instellen en de belichtingen goed instellen.  De foto’s zijn zo groot als een pinpasje en worden op Fujifilm Instax Mini gedrukt.  Heel erg duur zijn ze ook niet, ze kosten tussen de 120 en 150 dollar. In Nederland worden de camera’s in november dit jaar verwacht.

Lomography heeft de camera ontworpen (in wit, zwart, bruin en groen/oranje) en zijn voor het op de markt krijgen een samenwerking aangegaan met Kickstarter. Zo wordt met crowdfunding geprobeerd de productie te subsidieren. Doe je mee dan krijg je ook nog een grote korting op de aanschafprijs. Lees hier meer over de camera en de mogelijkheid om mee te doen. 

 

Lees ook:Fotograaf Ralph Gibson in Lisse
Lees ook:Jonathan Ive ontwerpt Leica voor het goede doel
Lees ook:Hoe goed kan jij zonder wifi op vakantie?
Lees ook:Mini Cooper met 40.000 Swarovski kristallen
Lees ook:Leica camera voor recordbedrag verkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>