Hoe goed kan jij zonder wifi op vakantie?

Slapen, eten en wifi. Zonder kunnen we niet… althans Nederlanders kunnen niet meer zonder wifi op het vakantieadres. 62% van de Nederlanders vindt het belangrijk dat er op het vakantieadres een wifi verbinding beschikbaar is. 62% gebruikt wifi vooral om hun e-mail te checken, 44% ook om whatsapp berichtjes te versturen. Dit blijkt uit de vakantie enquête die Kieskeurig.nl uitvoerde onder ruim 600 consumenten.

Elektronica die meegaan in de koffer zijn: smartphone (70%), compact camera (64%), tablet (46%), navigatiesysteem (28%) en e-reader (24%).

Compact camera nog steeds favoriet voor vakantiefoto’s
Ondanks het feit dat smartphone camera’s steeds beter worden, is de compact camera nog steeds favoriet. 44% van de vakantiegangers maakt de vakantiefoto’s het liefst met een compact camera. Toch verliest de compact camera wel aan populariteit, drie jaar geleden was dit namelijk nog 69%. De smartphone wint daarentegen juist aan populariteit voor het maken van vakantiefoto’s. Werd deze drie jaar geleden nog maar door 7% van de vakantiegangers gebruikt, nu is dat al 26%.

Hoe zit dat met jou? Kan jij zonder wifi op vakantie?

Lees ook:Ben Saunders ontvangt rekening van 2000 euro van Vodafone
Lees ook:‘Rob heeft weer een hoop vakanties gered’
Lees ook:Wij willen Prada!
Lees ook:Nieuwe hype: op vakantie zonder te weten waar naar toe…
Lees ook:Fotograaf Ralph Gibson in Lisse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>