De nippleslip van Eva Mendes (zie foto’s!)

Misschien had iemand Eva Mendes gisteren tijdens de screening van haar nieuwe film Bad Lieutenant even moeten waarschuwen dat ze haar blouse beter een knoopje hoger dicht kon doen. Op diverse foto’s die tijdens deze screening werden genomen was haar borst en zelfs haar tepel zichtbaar. Het was haar mannelijke collega’s vast opgevallen, maar waarom zou je dan toch waarschuwen…? Het was in ieder geval genoeg voer voor de media vandaag en dat betekent aandacht voor de film.
Zie de foto’s van de mooie Eva hieronder.

… meer tepel zie je hier.

Lees ook:Jelka van Houten boos op Novum (zie video!)
Lees ook:Nadia Palesa Poeschmann opvolgster Jojanneke bij PowNews
Lees ook:Miss USA 2010 is Arabisch… en paaldanseres!
Lees ook:De ‘nippleslip’ van Lieke van Lexmond
Lees ook:Yolanthe’s blote borst in Van der Vorst ziet Sterren (foto!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>