Bekende mama’s in de watten gelegd

Donderdag 23 juni jl. organiseerde The Class Company voor de vierde maal ‘Mom’s Moment’. Net als voorgaande jaren waren er twintig (bekende) zwangere of jonge moeders exclusief uitgenodigd om in het zonnetje gezet te worden. Onder de gasten in in het Huidinstituut V3 te Amsterdam waren onder andere Fajah Lourens, Kim Pieters, Barbara Barend, Anousha Nzume, Susan Smit, Regina Romeijn, Tanja Jess, Danielle Frederiks en Georgina Kwakye.

De bekende mama’s kregen diverse behandelingen, waaronder een hammam‐behandeling, wimperverlenging en manicure. Hoogtepunt van de middag was de presentatie van Anouk Smulders over de hipste en leukste baby‐ en moederproducten van dit moment. Aan het einde van de presentatie kondigde zij aan dat alle moeders deze producten mee naar huis kregen, wat onder veel enthousiasme ontvangen werd.

Lees ook:Bridget Maasland is Mama van het Jaar
Lees ook:Isa Hoes is ‘Mama of the Year’
Lees ook:Video: Dochter voor Lange Frans
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:Sylvie van der Vaart is Mama van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>