Win een superwarm paar EMU Australia boots twv 189 euro!


Het premium schoenenmerk EMU Australia werkt met de allerbeste Australische schapenvacht en gebruikt daarvoor een kruising van Border Lester/Merino schapen uit de omgeving van Victoria, die om zijn goede schapenvachten bekend staat. De unieke eigenschappen van deze dikke structuur zorgen ervoor dat je voeten warm en droog blijven. Om zich nog meer te onderscheiden als ‘premium, original sheepskin brand’, gebruikt EMU Australia in Europa alleen nog maar schapenvacht en niet meer de schapenwol als voering. En deze superwarme laarzen geven wij deze week weg!

EMU gebruikt altijd de allerbeste vachten en in 2009 zal dit nog verder ontwikkeld worden. De standaard hielkap en teenstukken zijn verbeterd, een steviger leersoort zorgt dat de voeten een betere steun krijgen. Ook blijft de schoen hierdoor beter en langer in model. EMU Australia’s anatomisch correcte inlegzool met goede support voor de voetholte in combinatie met de Australische schapenvachtvoering, geven je voeten het ultieme comfort en support. De zool is ook upgradet met extra gewatteerde EVA tussenzolen, die zorgen voor uitstekende schokdemping en een zachtere afrol van de voet. Voor meer info kijk op www.emuaustralia.com

WIN!
Met deze superwarme laarzen van EMU ben je helemaal klaar voor een ijskoude winter. Laat maar komen die sneeuw en ijs! Wij geven deze week dit geweldige paar laarzen ter waarde van 189 euro weg in maat 39. Heb jij maat 39 en wil je deze laarzen wel winnen? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is voor 14 november 2009 een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp EMU. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten wij deze geweldige laarzen. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht. Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks nog veel meer mooie prijzen weg!

Lees ook:Win Herôme W.I.C. nagellak
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!
Lees ook:Win een schitterende ketting van Breil!
Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win een superwarm paar EMU Australia boots twv 189 euro!

  1. saskia

    Oh wow… super cool! Of eh… lekker warm (ha-ha). Dit zijn de betere acties en toevallig heb ik maat 39… Wie niet waagt die niet wint toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>