Heidi Klum stopt met Victoria’s Secret

Dertien jaar lang was Heidi Klum een van de Angels van het lingeriemerk Victoria’s Secret, maar daar komt nu een einde aan. Het 37-jarige model zal niet meer op de catwalk van het lingeriemerk en in hun reclame-uitingen verschijnen.

“Aan alle mooie dingen komt het eind. Ik zal altijd van Victoria blijven houden en haar geheim nooit verklappen. Het is echt een fantastische tijd geweest.” zegt het model in de New York Post. In 2009 stond Heidi voor het laatst op de catwalk in een show van Victoria’s Secret. Dit was slechts vijf weken na de bevalling van dochter Lou. Gelukkig hebben we de foto’s nog, zullen we maar zeggen…

Lees ook:Heidi Klum 5 weken na bevalling alweer op de catwalk!
Lees ook:Video: Casting voor Victoria’s Secret Show
Lees ook:Reallife soap Sylvia Geersen nog niet op tv
Lees ook:Victoria’s Secret maakt er een feestje van (zie foto’s!)
Lees ook:De nieuwe Victoria Secret babes!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heidi Klum stopt met Victoria’s Secret

  1. H.D.B. Go

    Wie soll das mit der Frauen von 40 und alter. Die möchten auch gerne hübsch sein, oder? Na, schon gut. Vielleicht ist die catwalk von Victoria etwas für die Karin Heinrich.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>