De nieuwe Victoria Secret babes!


Meet the new Victoria Secret babes! De bekende Victoria Secret dames hebben er weer twee nieuwe concurrenten bij. Aan het Victoria Secret kamp werden twee nieuwe gezichten toegevoeg, namelijk Lindsay Ellingson en Emanuela de Paula. (geheel links en rechts op de foto). Samen met Alessandra Ambrosio en Marisa Miller zijn zij het gezicht van de nieuwe campagne van het lingerie-merk.

De Braziliaanse Emanuela was onder meer het gezicht van Next en de Amerikaanse Lindsay werkte eerder al voor de topmerken Chanel, Dolce & Gabbana and Valentino.

Victoria’s Secret had dringend nieuwe beauties nodig voor hun campagnes, want het lijkt een heuse babyboom onder de modellen van het lingeriemerk. In april meldde Heidi Klum dat ze zwanger was, in mei Adriana Lima, in juni bleek Gisele Bündchen zwanger en in juli Karolina Kurkova. Alessandra Ambrosio beviel eind vorig jaar van een baby. Laten we hopen dat deze dames nu even geen babybuikjes zullen krijgen…

Lees ook:Doutzen Kroes in top 5 best betaalde modellen
Lees ook:Victoria’s Secret maakt er een feestje van (zie foto’s!)
Lees ook:Heidi Klum 5 weken na bevalling alweer op de catwalk!
Lees ook:Heidi Klum stopt met Victoria’s Secret
Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger!

1 Reacties // Reageer

One thought on “De nieuwe Victoria Secret babes!

  1. karla

    We zijn echt trots op jullie.
    Ga zo door !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>