Willem-Alexander en Maxima breken vakantie Griekenland af

Koning Willem-Alexander en zijn gezin hebben logischerwijs hun vakantie in Griekenland afgebroken vanwege het overlijden van prins Friso, de broer van Willem-Alexander. Deze overleed vanmorgen op 44-jarige leeftijd na lange tijd in coma te hebben gelegen.

Gisteren ‘vierde’ de vrouw van Friso, Mabel, nog haar 45e verjaardag. De dood van Friso kwam blijkbaar onverwacht, want gisteravond laat bedankte Mabel haar twittervolgers nog voor de vele felicitaties. Ook het feit dat Willem-Alexander nog in het buitenland was en Prins Jaime Bourbon de Parme vanmorgen zijn huwelijk met Viktória Cservenyák nog bekend maakte, wijzen daarop.

Wanneer de koning en koningin met hun kinderen terug zullen keren is niet bekend. Dit zal echter zo spoedig mogelijk zijn.

Lees ook:Huwelijk Prins Carlos uitgesteld i.v.m. gezondheidstoestand Carlos Hugo
Lees ook:Prins Friso (44) is overleden
Lees ook:Prinses Mabel en kinderen toch naar Lech
Lees ook:Huwelijk Prins Carlos en Annemarie, de foto’s!
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>