Een Ferrari of Porsche voor een prikkie kopen


Altijd al een Rolls Royce, Ferrari of Porsche willen hebben? Sla dan binnenkort je slag bij de veiling van het wagenpark van Easy Life.

Binnenkort worden namelijk de bezittingen geveild van de hoofdverdachten in de Easy Life fraudezaak. De hoofdverdachten John W en Frans O. haalden 40 miljoen euro op van beleggers. Dat gaven ze vervolgens vooral uit aan veel luxe goederen en een extreem luxe levensstijl. Easy Life is inmiddels failliet en de overgebleven spullen worden geveild: onder meer Jaguars, Porsches, Ferraris en luxe motoren. Maar bijvoorbeeld ook zeer dure wijnen en horloges.

Op 27 en 28 februari kan iedereen komen kijken, meteen daarna begint de internet veiling die op 3 maart sluit. Met de opbrengst van de veiling moeten de investeerders een deel van hun geld terugkrijgen. Een overzicht van de veilingen is hier te vinden.

Lees ook:Domeinen veilt peperduur autopark
Lees ook:Yves Gijrath begint televisiezender
Lees ook:Recordbedrag voor panter-armband van Cartier
Lees ook:Deze spullen van Michael Jackson gaan onder de hamer!
Lees ook:Michael Jackson veiling afgeblazen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>