Kermit de Kikker binnenkort op Tinder?

och

Na de breuk van Sylvie en Momo is er nu een nieuwe relatie verbroken, want Kermit de Kikker en Miss Piggy hebben dinsdag 4 aug. 2015  naar buiten gebracht dat ze na dertig jaar een punt zetten achter hun iconische relatie.

”Na zorgvuldig nadenken en veel gekibbel hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen onze romantische relatie te beëindigen”, zeggen ze op Twitter. Om er vervolgens aan toe te voegen: “Onze privélevens zijn nu gescheiden. We zullen omgaan met andere mensen, varkens en kikkers. We houden het bij deze ene verklaring over onze privésituatie, tenzij we een goed bod krijgen.”

In de nieuwe Muppets-reeks, die ABC komend najaar uitzendt, worden de beroemde poppen voor het eerst gevolgd tijdens hun dagelijks leven. Het zou dus zomaar kunnen dat je Kermit de Kikker of Miss Piggy eerdaags op Tinder voorbij ziet komen ;-)

Lees ook:Reallife soap voor Sylvia Geersen
Lees ook:Christophe Haddad slaat Miss Nederland aan de haak
Lees ook:Nieuwe zangeres K3 gaat gezocht worden op SBS6
Lees ook:Miss Mexico is Miss Universe
Lees ook:Beau naar SBS!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>