BN’ers laten zich opsluiten in asiel op dierendag

Enkele BN’ers hebben zich vandaag op Wereld Dierendag op laten sluiten voor de stichting ‘Help ik heb een hondenleven!’. Onder meer Fabienne de Vries, Brigitte Nijman, Colin Banks, Belinda Meuldijk, Melissa Sneekes en Tony Wyczynski (DJ Tony, alias Sterretje uit Oh Oh Cherso) zitten 12 uur lang achter tralies om geld binnen te halen voor het goede doel.

De deelnemers zijn allemaal via een webcam en chat te volgen en proberen zoveel mogelijk geld binnen te halen. Dit kan via de doneerknoppen op hun speciale webcam pagina’s. Kijk op de website voor de deelnemers en volg, maar vooral steun ze.

Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!
Lees ook:Robert ten Brink gooit Brigitte, Sanne en Annemarie achter de tralies
Lees ook:Mark Rutte geeft startsein ZZF Rally
Lees ook:‘Moordenaar Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf, op vrije voeten’
Lees ook:Comeback voor Tony Mortimer (East 17)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>