Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog

Lieve lezers,

Toen ik een aantal weken terug in een gezelschap liet vallen dat ik op zoek was naar een leuke nieuwe Glamourblog columnist kreeg ik de reactie: “Waarom ga je zelf geen columns schrijven? Je maakt genoeg mee!” Inderdaad, mijn leventje is niet bepaald saai te noemen, maar om daar nou elke twee weken een column aan te wijden, leek mij een beetje te veel van het goede. Toch heb ik besloten jullie een kijkje te gunnen achter de schermen van Glamourblog en dit door een regelmatig foto-dagboek. Want wat is nu leuker dan bij de verhalen die we schrijven ook wat foto’s te bekijken en dingen te zien, die normaal niet in een artikel geplaatst worden..? Dus, vanaf deze week, neem ik jullie mee op een reis door mijn polaroids. Ik neem je mee op reis, achter de schermen bij pers-events, feestjes en nog veel meer. Enjoy!

Eind maart ging ik met collega en vriendin Monika langs bij Cirque du Soleil om de voorstelling Corteo te bekijken. Het was een geweldige voorstelling en tussendoor genoten we van heerlijk eten en een drankje in de Tapis Rouge. In de Cirque winkel verkochten ze de meest geweldige maskers. Helaas wat kostbaar zo’n masker (volgens mij rond de 400 euro), dus als souvenir nam ik geen masker, maar een foto mee naar huis…

Enkele dagen later ging ik met Renault op persreis naar Ibiza voor de introductie van de Renault Twizy. Wat hou ik toch enorm van dat eiland! Absoluut een van mijn favoriete plekjes op aarde en als ik ooit nog eens naar het buitenland zou verkassen, dan zou dit eiland toch wel bovenaan mijn lijstje staan. Gelukkig was het schitterend weer, dus konden we in het zonnetje genieten van het mooie landschap en indrukwekkende baaien.

Een van de stops tijdens de testritten van de Renault Twizy was bij de Sluiz Store. Een gigantisch grote winkel, die eigendom is van Nederlanders,  waar ze van alles verkopen van woonaccessoires tot kleding. Ze verkopen er hele aparte dingen, zoals bijzondere tassen in de vorm van bijvoorbeeld een clown, kameel of lantaren en lieve opvallende glitterschoentjes, maar ook meer gangbare kleding. En je kan er ook nog eens een hapje en een drankje doen. Zeker een bezoekje waard voor fashionistas als je eens op Ibiza bent.

‘s Avonds hadden we een heerlijk diner in een geweldige villa met een hemels uitzicht in de Talamanca Hills vlak boven Ibiza stad. Echt, wat een droomhuis en wat een geweldig uitzicht over de zee en Ibiza Stad. Een ongetwijfeld onbetaalbaar paradijsje met een geweldig zwembad, waarvan uit je ook een geweldig uitzicht had. Hemels!

Ik ben dol op eten en altijd in voor lekkere restaurantjes. Afgelopen maand ging ik voor het eerst eten bij het vernieuwde Basso in Lisse. Het restaurant is mij niet bepaald onbekend, maar sinds kort zijn zij overgestapt op de Indonesische keuken. Wat een gouden zet! De rijsttafel is echt overheerlijk en er komt geen eind aan de heerlijke hapjes op tafel! Ik vond het zo heerlijk, dat ik er vorige week alweer ben wezen eten. Ik hou er van! Een ritje Lisse waard.

Komende weken staat er weer heel wat op het programma en hebben we een overvolle agenda. Zo gaan we de komende weken onder meer naar Wenen, Londen en Berlijn om weer heel veel leuke (nieuwe) dingen te ontdekken, dus ik hou mijn iPhone in de aanslag om te zorgen dat ik jullie weer kan voorzien van heel veel leuke polaroids voor een volgend fotodagboek op Glamourblog.nl

Ciao!
Angel

(Hoofdredactrice Glamourblog.nl)

 

PS Als je op de foto’s klikt, kan je de grotere versies zien! Je kunt Angel ook volgen via Twitter

 

Lees ook:Backstage: Achter de schermen bij Glamourblog.nl
Lees ook:Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog
Lees ook:Sharon Schrijft: Spamalot in het eh… Nieuwe Luxor?
Lees ook:The Voice of Holland verplettert Nederland
Lees ook:BN’ers genieten van culinair theater Palazzo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog

  1. Herna

    Erg leuk. Beslist doorgaan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>