Kersttip: Palazzo met kerst

Nog geen idee wat je komende kerstdagen moet gaan doen en wordt het toch maar weer het jaarlijkse avondje gourmetten of steengrillen? Geen zin in alle rommel in huis en de uren in de keuken en de berg afwas na afloop? Dan hebben we een veel leukere suggestie voor je: Palazzo!

Wij bezochten vorige maand zowel de romantische spiegeltent van  Palazzo in Amsterdam als Palazzo Rotterdam. Dik drie en half uur entertainment en heerlijk eten. Het was goddelijk! We verwachtten dan ook dat de kans om een plekje te bemachtigen tijdens de kerstdagen in een van de schitterende spiegeltenten nu nog onmogelijk zou zijn, maar wat blijkt: in beide steden zijn nog een aantal tafels vrij op zowel eerste, als tweede kerstdag.

In Rotterdam geniet je van een heerlijk kerstdiner van chef Cees Helder en in Amsterdam kun je genieten van de kerstspecialiteiten van Robert Kranenborg. Beide lokaties presenteren ook een heel verschillende show. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kijk snel op www.palazzo.nl en wie weet kan jij ook nog genieten van dit spectaculinaire kerstdiner.

Lees ook:BN’ers genieten van culinair theater Palazzo
Lees ook:Palazzo en Ron Blaauw stoppen samenwerking
Lees ook:Welkom in Ceasar’s Palazzo!
Lees ook:Spectaculinaire première Palazzo Rotterdam
Lees ook:Herman den Blijker nieuwe chef-kok van Palazzo

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kersttip: Palazzo met kerst

  1. Pingback: Kersttip: Het Wereldkerstcircus in Carré | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>